Forman Brothers Theatre, Prag

Deadtown

Vi er i begyndelsen af det tyvende århundrede. En skuespiller, illusionist og ejer af en billig kabaret i magiske Prag, udlever sine drømme. Han er besat af de tekniske mirakler, der foregår omkring ham, film, fotografering og fonografens skrattende lyd. Hans yndlingsfantasi er at køre på tværs af Arizona-sletten, drikke whisky med vejrbidte pistolskytter i en saloon og holde vildt smukke kvinder i armene. I det mindste er det det billede, han har fra ”The Wild West” stumfilm og fra gulnede fotografier, der fortæller historier om et fjerntliggende land. Og fordi hans liv leves på grænsen mellem illusion og virkelighed, er det ikke svært for ham at tage på en rejse ind i en drømmeverden.

Kom med ind i denne illusion, når Forman Brothers Theatre fra Prag blænder op for levende musik af et 5 mands orkester, dukker, sangere, dansere, illusionister og akrobater. Her venter der dig store oplevelser med en teaterform, du sjældent har set.

Instruktør: Petr Forman
Dramatiker: Ivan Arsenjev
Koreograf / Dukker: Veronika Švábová, Marek Zelinka
Scenograf: Matej Forman, Josef Sodomka
Komponist/lyd: Marko Ivanovič, Jan Hasenöhrl, in cooperation with Czech National Symphony Orchestra Og mange, mange flere….

Se video om forestillingen

INFORMATION:

Alder: Hele familien fra 10 år
Sprog: Næsten uden sprog/ Non Verbal
Pris: 100 kr.
Varighed: 10/11: 120 min.
Varighed: 11/11: 90 min.

SPILLESTED:

Jysk Musikteater
Store sal

Torsdag 10/11 kl. 19:00
Fredag 11/11 kl. 19:00

BILLETTER:

Billetsalget starter torsdag 15. september kl. 10:00

Køb billet her

Festival of Wonder 2021